Ürün sepetenize eklendi.
  Sepetim
Sepetim
X
Sipariş Bilgileri
Siparişinizin problemsiz gerçekleşmesi için lütfen bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olunuz.
EN
Anne & Bebek
Kampanyalı Ürünler
Ana Sayfa » DİŞ KAŞIYICILAR » DİNAZOR AKÇAAĞAÇ DİŞ KAŞIYICI
DİNAZOR AKÇAAĞAÇ DİŞ KAŞIYICI
Ürün Kodu: PLNA9411
Diş Kaşıyıcı

Akçaağaç dünyaca ünlü bilinen bir ağaç türü ve özsuyundan faydalanılıyor, diş kaşıyıcı olarak da bu yüzden kullanılıyor, rahatlatıcı özelliğinin olması nedeniyle bebeklere veriliyor. Bebeklerin elinden hiç düşmeyen çıngıraklar, emzik tutucular, yatağının kenarına uyanınca oynaması, oyalanması için asacağınız bir oyuncak, bir puset oyuncağı veya emzirirken bebeğinizin oyalanmasını sağlayacak bir anne kolyesi tasarladığımız ürünler arasında yer alıyor. Ürünlerimiz sertifikalıdır. Aynı zamanda kullanmış olduğumuz ipler de organik ve yine sertifikalıdır.

 

Bebeği olan herkes bilir ki bebekler bir şeyleri tutmayı, sallamayı çok seviyor ve bunlar çok dikkatlerini çekiyor hele bir de canlı renkleri varsa ve detaylı objelerse bu onları daha çok çekiyor ve daha uzun süre oyalıyor.

 

İste emzik zinciri hem emziğin yere düşmesini engelliyor hem oyuncak oluyor onlar için. Bu arada oyuncak tutucu olarak da kullanabilirsiniz. Çıngırak zaten vazgeçilmezimiz, biliyorsunuz. Bir de belki pek bilmediğiniz bir şey var anne & bebek kolyesi, bu da o kadar yaratıcı bir şey ki anlatamam, boynunuzdaysa bebeğiniz hem size daha yakın oluyor hem de üstünüzü başınızı çekiştirmek yerine bu kolye ile oynuyor, özellikle emzirirken kullanırsanız emme süresini uzatıyor çünkü bebeğimiz bu kolye ile oynuyor.

Fiyat: 89.00 - USD